Update watersnood zaterdag 27 november 2021

Het is af en toe niet te bevatten met welke emoties een mens te maken krijgt in zijn leven! Van totale euforie tot en met totale ellende! Hoe fijn is het dan om door spontane acties van bedrijven weer een glimlach te kunnen toveren bij mensen op hun gezicht! We zijn nog steeds bezig met de actie van Philips, waardoor we enorm veel mensen weer een beetje licht in de duisternis kunnen brengen en vervolgens dient de volgende actie zich weer aan. Wat te denken van de cadeaubonnen van CASA,

326 cadeaubonnen hebben ze al geleverd voor de gedupeerde gezinnen die op onze lijsten staan!! Zo mooi om te zien hoe ook deze cadeaubonnen zorgen voor een stuk saamhorigheid. Mensen komen bij elkaar op de plaatsen waar we deze bonnen uitdelen en daar komen de echte verhalen naar boven. Hoe de waterellende mensen totaal uit hun balans hebben gegooid, maar ook bij elkaar hebben gebracht. Laten we daar vooral bij stil staan op dit moment.

Zeker in deze donkere dagen voor kerst! Al deze bedrijven brengen dankzij hun gulle donaties een lichtpuntje in heel veel mensenlevens. Voor de mensen die ons hebben gemist, we hebben een inventarisatielijst gemaakt met adressen en zolang de voorraad strekt.., de adressen die we hebben gemist kunnen mogelijk nog een bezoekje van ons verwachten, maar we kunnen helaas niet iedereen voorzien, maar proberen een eerlijke verdeling te maken. De ellende is nog steeds erg groot en daarom blijven we nog steeds doorgaan, ook al denken veel mensen dat alle ellende achter de rug is.

Speciaal woord van dank aan Piet en Frances uit Bergen Op Zoom, die weer een week lang elke dag hebben geholpen met uitdelen, inventariseren, etc., etc. Deze dank gaat uiteraard ook uit naar alle vrijwilligers, die al maand in en maand uit actief bezig zijn om het verschil te maken! Zo mooi om deel uit te maken van dit team!

We wensen iedereen veel Bergse Kracht toe. Samen overwinnen we die berg die watersnood heet!