Update watersnood donderdag 2 september 2021
Een super dag !!
Donderdag werd de door de Fa. Heuts uit Hoensbroek toegezegde zending toonzaal meubelen afgeleverd in de loods in Berg en Terblijt. Allemaal prachtig en als nieuw! Enorm veel dank aan de fa. Heuts !!
Overigens dank aan ALLE mensen die in de afgelopen tijd meubels, witgoed, kleding, serviezen, speelgoed, gereedschappen, enz enz hebben gedoneerd t.b.v. de watersnood slachtoffers. Er is massaal van gebruik gemaakt, en nog !!
Verder werd gisteren vanuit de Rabobank Zuid-Limburg West telefonisch meegedeeld, nadat eerder in deze week een gesprek met vertegenwoordigers van Bergse Kracht had plaatsgevonden, dat de Rabobank een donatie van € 2.000,- wilde doen t.b.v. de aanschaf van goederen waaraan in het getroffen gebied behoefte bestaat. In overleg met de getroffen gebieden in de gemeenten Meerssen, Valkenburg a/d Geul en Gulpen-Wittem, zullen we deze gelden goed besteden. Overigens lag het begin van deze Rabo actie bij Mitch Kwakkernaat, één van de leden van de Ledenraad van Rabo, die Bergse Kracht heeft genomineerd voor deze donatie. Rabobank en Mitch: enorm bedankt!
En het kán niet op: ook binnengekregen vanuit Twente een bedrag van € 828,17. Bijeengebracht op een rommelmarkt door 2 kids met hulp van hun ouders. Hoe mooi dat ook kinderen, van waar vandaan ook, zich inzetten voor onze watersnood. Fantastisch mooi!!
Zo, en als het goed is, komt de volgende blog weer van de hand van Ramon. Per slot van rekening is hij weer fris en fruitig terug.
Heel veel dank aan het (vaste) team waarmee ik mocht samenwerken: Ieke als onze ‘data-specialist’ en zoveel meer, Piet als ‘hoofd buitendienst’ en ‘etaleur’, Corrine, Colette, Francis, Margot, Coline, José, Gerda, Anita, Nathalie, Piet, Léon, Harry, John, Gilbert en alle mensen die regelmatig in de loods verschenen om te helpen…. Ik heb zoveel waardering en respect voor jullie. Blij dat ik jullie heb leren kennen! Als het allemaal weer een beetje rustig is zullen we zeker ‘ns terug blikken…. Feestje??